Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szereplők

Szerkesztés alatt!

 

Hyakuya Yuuichiro

yuichiro_hyakuya_-anime-.png  Kor: 16

  Faj: ember

  Fegyver: Kard

  Démon: Ashuramaru

  Hajszín: Fekete

  Szemszín: Zöld

  Leírás: Yu a sorozat főszereplője. Eredeti családjában meg akarták ölni mivel ő egy ,,szörnyeteg'' így került a Hyakuya árvaházba ahol megismerte Mikát, a legjobb barátját, és a második családját. Lobbanékony természetű, felelőtlen és sokat felesel. A sorozat első részeiben nagyon önfejű. Talán legtöbbször használt szava a ,,hülye'' és ,,idióta''. Ami vicces, hogy ezeket pont rá is mondják. smiley

 

Hyakuya Mikaela

mikaela_hyakuya_-anime-.png   Kor: 16

   Faj: vámpír

   Fegyver: Kard

   Démon: - 

   Hajszín: szőke

   Szemszín: eredetileg kék, teljes vámpírként piros.

  Leírás: Megvédi aki számára fontos. Ésszerűen gondolkozik, és barátaiért bármikor kiáll. Vért adott a vámpíroknak amíg kiskorukban a vámpírvárosban tartózkodtak, cserébe ételt kapott a családja számára. Yu-val ellentétben türelmes, mint már említettem ésszerűen gondolkozik. Ő is utálta a vámpírokat, és vámpírként is utálja önmagát. Legjobb barátja Yu.

 

Hiragi Shinoa

shinoa_hiragi_-anime-.png  Kor: 16 (?)

  Faj: ember

  Fegyver: Kasza

  Démon: Shikamadoji

  Hajszín: lila 

  Szemszín: barna

  Leírás: Shinoa a nagyon jól kidolgozott szereplők közé tartozik. Érzéseit nem mutatja ki, csak Yu-val szemben. Mindig is úgy tartotta, hogy nem fontos számára senki és ez fordítva is igaz, hogy ő senkinek se fontos. Elvesztette nővérét, ezért állt be a csapatba. Az alezredessel szemben sokszor pofátlan, bár ezt Guren úgy kezeli, mintha meg se hallaná. Talán táplál valamiféle érzékeset Yu iránt, bár ebben ő se biztos. 

 

Saotome Yoichi

seraph_of_the_end_-_yoichi_saotome.png  Kor. 16

  Faj: ember

  Fegyver: nyíl

  Démon: Gekkouin

  Hajszín: barna

  Szemszín: zöldesbarna

  Leírás: A csapat legfélénkebb tagja. Azonban neki is van célja a vámpírok ellen. Bosszút akar állni nővére miatt, akit kiskorában megölt egy vámpír, miközben őt védte. Jelentkezését elsőre elutasították.Neki volt a legnehezebb megszereznie egy átkozott fegyvert, mivel elsőre megszállta a démon. Ennek ellenére később nagyon jól tudott együtt működni a démonával. Közelharcban nem jó, épp ezért választott nyilat magának. smiley

 

Shiho Kimizuki

seraph_of_the_end_-_shiho_kimizuki_-anime-.png   Kor: Talán több mint 16.

   Faj: ember

   Fegyver: 

   Démon: Kiseki-o

    Hajszín: vörös

    Szemszín: Változó (?) sötétnek látom, barna vagy sötétlila. 

   Leírás: Akárcsak Yu, nagyon lobbanékony, bár ő kicsit megfontoltabb. Talán ő a csapat legidősebb tagja. Mindig is azt tartja, hogy erősebb Yu-nál. Azért akar a vámpírírtó osztagba kerülni, hogy elegendő pénzt kapjon a kishúga meggyógyítására. 

 

Mitsuba Sangu

seraph_of_the_end_-_mitsuba_sang-_-anime-.png  Kor: 16 (?)

  Faj: ember

  Fegyver: óriási penge

  Démon: 

  Hajszín: szőke

  Szemszín: lila

   Leírás: Mitsuba Shinoa riválisa. Utálja Yu-t, de csak azért mert a régi önmagára emlékezteti, amikor ugyanis pont ilyen hirtelen cselekedetből vesztette el az egyik bajtársát. Később persze megváltozik a véleménye Yu-ról. 

 

Ichinose Guren
  

guren_ichinose_-anime-.png   Kor: 25-35

   Faj: ember, félig démon

   Fegyver: kard

   Démon: Mahiru Hiragi

   Hajszín: fekete

   Szemszín: barna

   Leírás: Guren fogadta örökbe Yu-t. Eléggé rejtélyes személy, bár annyi kiderült,hogy démonja a saját szerelme (Shinoa nővére), akit megszállt egy démon, így ő elfogta és a kardjába zárta. Kísérletezett A Vég Szeráfjával így a démon félig meg is szállta. 

 

Krul Tepes

seraph_of_the_end_-_krul_tepes_-anime-.png   Kor: Halhatatlan.

   Faj: vámpír

   Fegyver: -

   Démon: -

   Hajszín: pink

   Szemszín:  piros

   Leírás: Krul Tepes a vámpírkirálynő. Apró termete ellenére óriási erővel bír. Ő változtatta Mikát vámpírrá. Lobbanékony természetű, és ezt a tulajdonságát leginkább Ferid Bathory tudja előhozni. Ő talán a legszebb vámpír. smiley

 

Ferid Bathory

ferid_bathory_-anime-.png  Kor: halhatatlan

  Faj: vámpír

  Fegyver: kard

  Démon: -

  Hajszín: ezüst

  Szemszín: piros

  Leírás: A sorozat egyik legirritálóbb személyisége. Krul helyére pályázik, és ezt el is éri. Ő ölte meg Mika és Yu családját. Mivel vámpírnemes, ő is elég nagy erővel bír. 

 

Shinya Hiragi

seraph_of_the_end_-_shinya_hiragi_-anime-.png  Kor: 25-35

  Faj: ember

  Fegyver: puska

  Démon: Byakkomaru

  Hajszín: ezüst

  Szemszín: kék

  Leírás: Guren gyerekkori barátja. Igazából ő is egy jól kidolgozott karakter, a sorozat nagy részében teljesen optimista. Fegyvere egy puska, ami akkor lő, ha kimondja a ,,bumm'' szót. laugh

 

Kureto Hiragi

seraph_of_the_end_-_kureto_hiragi_-anime-.png  Kor: (nem tudom, tippem sincs)

  Faj: ember

  Fegyver: 

  Démon:

  Hajszín: fekete

  Szemszín: barna

  Leírás: Fogalmam sincs, hogy a jó vagy rossz oldalra soroljam a 2. évad megnézése után. Ő vezeti a Japán Császári Démonsereget, viszont eléggé kihasználja a pozícióját. Kegyetlen, és csak az érdekli, hogy világuralomra törhessen elpusztítva vámpírokat emberekkel együtt. Kísérleteket hajtott végre Kimizuki húgán aminek a végeredénye lett a Vég Szeráfja. Számtalan embert öletett meg vele. Shinya testvére.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A fegyverek miatt elnézést, nem mindegyiknek tudom a pontos megnevezését,fajtáját stb. De lányként remélem nem várjátok el, hogy ezeket kívülről tudjam.:)

 
 

 

Képgaléria


Utolsó képArchívum

Naptár
<< Augusztus / 2019 >>


Statisztika

Most: 1
Összes: 27062
30 nap: 1194
24 óra: 16